Hi, ik ben Dewi!

dewi van dreven

Over mij

Mijn volledige naam is Dewi van Dreven. Ik ben geboren aan het begin van de jaren 90 en ondertussen gelukkig getrouwd en mama van mijn heerlijke kindjes.

Vanaf het moment dat ik een potlood kon vasthouden, was ik aan het tekenen. En verven en kleien en knutselen. Het was dus ook niet gek dat ik jaren later aan het ArtEZ in Arnhem Fine Arts studeerde.

Tijdens deze studie werd ik ook verliefd ook een ander medium om mijzelf in uit te drukken. Ik besloot mij toen verder te gaan richten op de fotografie. In 2016 startte ik dan ook mijn eigen bedrijf, Dewi van Dreven Creations, en ging ik als gezinsfotograaf door het leven! Van bruiloften en geboortes, tot gezinnen en families, alles leg ik met veel liefde vast!

Maar het bleef kriebelen, het creatief bezig zijn op een andere manier. Zo erg zelfs, dat ik in augustus 2023 de stap zette en mijn tweede bedrijf startte: Dewi’s Creations!

En nu zijn we dus hier! Naast dat ik nog steeds met liefde fotografeer, wil ik mij ook weer en meer gaan richten op het maken van illustraties, muurschilderingen en zakelijke vormgeving.

Ik ben benieuwd, wat mag ik voor jou (be)tekenen?

Dit ben ik in een notendop!

Perfectionistisch – Geduldig – Behulpzaam – Altijd met een lach – Op tijd – Kwaliteit – Liefde voor nieuw leven – Beste vriendjes met de kleinste kindjes – Getrouwd – Moeder – Studie Fine Arts & Fotonica – Vegetariër – ADHD’er – Apple gebruiker – Food lover – Formule 1 fan – Badeenden verzamelaar – Linkshandig – Christen – Creatieveling – Houdt van de zon & warm weer – En nog veel meer!

Tijdens het tekenen, schilderen of ontwerpen luister ik vrijwel eigenlijk naar muziek! En wat luister ik dan?

CCM, muziek van Hans Zimmer, top 40, lijst meezinger van de jaren 90 t/m nu of God Radio.

Wil je meer weten of iets inplannen?

© Dewi's Creations