Persoonlijk Ontwerp

Wil je graag iets unieks aan de muur? Iets wat niet van de muur af kan vallen? Iets wat er niet afgepeuterd kan worden door de kids? Iets wat precies past op die ene plek? Kies dan voor een muurschildering!

Muurschilderingen passen altijd, zijn duurzaam en voldoen aan al jouw wensen. Heb jij al een idee wat jij op de muur wilt? Top! Weet je het nog niet precies? Ook geen probleem! Jij geeft je wensen aan en ik ga een ontwerp voor je maken! Is het ontwerp akkoord? Dan kom ik op de afgesproken datum bij je langs om het ontwerp te komen schilderen! Je hebt dan uiteindelijk een super tof en persoonlijk ontwerp op de muur staan!


Prijskaartje


Is iedere muur geschikt voor een muurschildering?

Niet iedere muur is geschikt, maar de meeste muren wel! Mijn enige harde eis is: de ondergrond moet egaal zijn. Muren met glasvezelbehang tellen ook als egale ondergrond.

Hoe weet ik welk pakket ik nodig heb?

Heb je geen idee welk pakket het beste past bij jullie gewenste muurschildering? Geen probleem! Ik maak aan de hand van jullie wensen een inschatting welk pakket het beste bij jullie past!

Ik weet nog niet precies wat ik als schildering wil. Kun je mij daarbij helpen?

Ja zeker! Je mag mij een kant en klaar ontwerp aanleveren, maar we kunnen ook samen een ontwerp maken! Jij geeft je wensen aan en ik ga aan de slag met een ontwerp. Zodra het ontwerp akkoord is, kom ik op de afgesproken datum langs om deze op de muur te schilderen!

Hoe snel kan je aan de muurschildering beginnen na ons eerste contact?

Dat is helemaal afhankelijk van de drukte in mijn agenda en hoe groots jullie wensen zijn. In de periode januari t/m maart ben ik vaak sneller beschikbaar dan bijvoorbeeld de periode juli t/m september of december. Je mag er op dit moment vanuit gaan dat ik binnen enkele weken na ons eerste contact bij jullie aan de slag kan gaan!

Zijn er nog extra kosten?

De genoemde prijs zijn inclusief het materiaal en mijn tijd. Het enige wat er nog bij komt zijn reiskosten. Ik reken hiervoor € 0,25 per gereden kilometer vanaf Rhenen, postcode 3911ZM.


Ik heb vragen!

Mag ik iets voor je (be)tekenen?

© Dewi's Creations